BreadcrumbsZima 2015/16

rolbaNezadržno se bliža čas,ko nas bo prej ali slej prekrila snežna odeja, z njo pa tudi za marsikoga morda težko opravilo- odstranjevanje snega.

Glede na to, da se moje podjetje uvršča med t.i. mikropodjetja, slednji tudi temu prilagajam ponudbo- Veliko je izvajalcev, ki Vam z večjo mehanizacijo sčistijo dovoze, parkirišča, vendar pa zaradi svoje velike mehanizacije ne morejo očistiti manjših in ožjih poti, dovozov, dvorišč... Ravno zato sem se odločil, da bom storitev ponudil v ožjem obsegu, torej za manjša dvorišča in dovoze, katerih skupna površina nekako ne presega cca 1000m2.

V mojem podjetju Vam opravim storitev s snežno frezo Gardenpro, širine 76cm in izmetom snega do 15m. Ker je opremljena z zmogljivim, skoraj 15KM močnim motorjem, je dobro kos tudi težkemu južnemu snegu. Klasično kidanje z lopato? Še vedno je z nami lopata, ker kjer ne gre z frezo, gre z lopato;) 

Ne pustite da Vas sneg preseneti,rezervirajte si čiščenje snega čimprej! Do konca meseca novembra, Vam nudim 10% popust na opravljeno storitev-za celo zimsko sezono 15-16. V kolikor pa imate dodatna vprašanja, pokličite ali pišite;)

 


Klemen Črnko s.p (Copyright © 2014) Vse pravice pridržane